Onze bedrijfsopleidingen

Speciaal voor bedrijven biedt het Centrum voor Avondonderwijs gepersonaliseerde opleidingsprogramma's aan! We bekijken samen met jou jouw noden en die van je werknemers en maken samen een planning of traject dat aansluit bij jullie bedrijf en visie van de toekomst. Je hoeft je daarvoor ook niet te verplaatsen; onze opleidingsconsulenten en docenten komen naar jou!

Wil je graag een leuke teambuildingorganiseren voor je medewerkers? Heb je dan al gedacht aan een cursus als leerrijk én nuttig alternatief? Ons aanbod zit vol leuke opties! Brand Management, Gesprekstechnieken, Bewustzijnscoach, Happiness Coach, ... De mogelijkheden zijn eindeloos.

Opleidingen voor een succesvol bedrijf

Naast het organiseren van professionele B2B opleidingen, bieden we ook tal van professionele bedrijfscursussenaan. Heb je een getalenteerde medewerker die zou kunnen uitblinken als teammanager? Een financieel medewerker die zich wil bijscholen over HR? Of wil je zelf een eigen bedrijf starten? Dan hebben wij alle kennis in huisom van jou een succes te maken! Bekijk hieronder enkele van onze populairste thema's in business.fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0