Intellectuele ontwikkeling is voordelig voor iedereen

19/11/2021 Thomas Verlinden

Intellectuele ontwikkeling staat bij ons op de eerste plaats. We vinden het noodzakelijk om zoveel mogelijk mensen de kans te geven zich bij te scholen. Daarom zijn er verschillende financiële voordelen verbonden aan onze opleidingen.


Alumnikorting

Al onze ijverige studenten krijgen 15% korting op hun volgende cursus. Zorg ervoor dat je bij inschrijving de code ALUMNI15 gebruikt en je bent klaar voor een uitgebreide carrière in jouw favoriete sector!

Gezinsstuderen

Jezelf permanent ontwikkelen is nodig om relevant te blijven in de samenleving van vandaag. Daarom bieden wij jou en je familie de kans om met behulp van onze opleidingen voordelig in te zetten op levenslang leren. Elk familielid dat zich samen met jou inschrijft voor dezelfde thuiscursus of Virtual Class betaalt slechts 99 euro. Op die manier moedigen we studenten van alle leeftijden aan om zich te blijven ontwikkelen.

Werkloosheidskorting

Iedereen heeft recht op onderwijs. Daarom krijg je met een geldig werkloosheidsattest van VDAB maar liefst 50 euro korting op al onze opleidingen. Zo zorgen we ervoor dat je snel aan de slag gaat in de sector van je dromen!

Vroegboekkorting

Een goed plan en een effectieve uitvoering staan garant voor succes. Daarom belonen we vroege beslissers met onze vroegboekkorting. Indien je je drie maanden voor de start van een groepsles of een Virtual Class inschrijft, geniet je 10% korting. Als je je vier maanden voor het begin van de opleiding inschrijft, ontvang je 20% korting.

Lastcallkorting

Met een aanbod van meer dan 300 praktijkgerichte opleidingen, verdeeld over 50 verschillende thema's, heb je enorm veel keuze. Studenten die op de valreep de knoop doorhakken en zich inschrijven voor hun favoriete groepsles of Virtual Class, krijgen 15% korting. Wij zetten in op efficiëntie, flexibiliteit en praktijk, zodat onze studenten vlot een nieuwe carrière beginnen.

Loopbaanbegeleiding

Een loopbaanbegeleider ondersteunt jou bij het maken van carrièrebeslissingen. Op basis van je noden en wensen stel je samen met je loopbaanbegeleider een persoonlijk, op maat gemaakt ontwikkelingsplan op. Dat plan vormt de basis van de coaching en versterkt stap voor stap jouw positie op de arbeidsmarkt. Zo bereik jij al je carrièredoelen.

KMO-portefeuille

Geregistreerde bedrijven en ondernemers genieten bij ons een korting van maximum 30% op alle thuisstudies, afhankelijk van de grootte van de onderneming. Je hebt de mogelijkheid om de kosten in je boekhouding in te brengen.


relatedBlogs

Carrièrebepalende skills zorgen voor een rooskleurige toekomst

Volg het voordeligste pad naar jouw droomcarrière

Het geheime wapen van Pierre


previousLabel

Bakken is gezond! En wel om deze redenen

nextLabel

Carrièrebepalende skills zorgen voor een rooskleurige toekomst

blogTags


BlogKortingFinanciële voordelenVoordelenIntellectueleOntwikkelingVoordeligFamiliestuderenVroegboekLastcallWerkloosheid

blogShare