Front End Developer ICT

 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 9-12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • Centrum voor Afstandsonderwijs
 • cpEducationTypeProfessional
1095.00

Ict-medewerker, cpProfessionWithFuture

Zijn computers jouw speeltje en zie jij ICT als een bron van eindeloze mogelijkheden? Ben je bovendien visueel sterk en creatief aangelegd? Dan is deze allroundopleiding ICT & Webdevelopment jouw kans om als professionele ICT crack te schitteren!

Je leert websites creëren, vormgeven en beheren, een webshop opstarten en je lanceert doelgerichte marketingcampagnes. Als ICT professional word jij de sleutelfiguur voor bedrijven om hun online aanwezigheid te versterken en naar nieuwe digitale hoogtes te pushen.

Je gaat dan ook een gevarieerde en lonende carrière tegemoet waarin nieuwe uitdagingen jou elke dag verder aanscherpen als ICT expert.

Technologie verandert de wereld

Bill Gates
cpWouldYou
 • gebruiksvriendelijke websites leren bouwen én beheren, van A tot Z
 • leren werken met HTML, CSS, WordPress en Dreamweaver
 • jouw website bovenaan de zoekresultaten van Google zien schitteren
 • snel starten als zelfstandig Webontwikkelaar
 • thuis op eigen tempo studeren, met online begeleiding door een ervaren webdesigner
Front End Developer ICT
 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 9-12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • cpEducationTypeProfessional
 • 1095.00
cpProgram Front End Developer ICT
Webdesigner HTML5 CSS3
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Webdesigner HTML5 CSS3

Wil jij klantvriendelijke websites ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren? Websites die aanzetten tot actie en uiteindelijk meer leads en sales genereren? Dan is de thuiscursus Webdesign perfect voor jou.

In deze opleiding word je online begeleid door een professionele docent met jaren ervaring als webdesigner. Je leert grafisch vormgeven met CSS en HTML. Je combineert technische functionaliteiten met gebruiksvriendelijkheid en surfcomfort. Uiteraard is er ook aandacht voor de lay-out en het kostenplaatje.

Dankzij de thuisstudie Webdesign leer je stapsgewijs zelf codes en termen gebruiken om vanaf de basis een website op te maken en te bewerken. Zo bied je je klanten een creatief, dynamisch en professioneel ontwerp!

cpShowMoreButton
WordPress
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: WordPress

Een goede eerste indruk maakt een wereld van verschil, ook bij websites. Een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website overtuigt klanten en onderstreept de professionaliteit van je bedrijf of organisatie. Wil jij in WordPress vakkundige websites maken? Werk je al met WordPress en leer je graag meer tools kennen? Dan is deze thuisopleiding jouw ding!

Tijdens deze praktijkgerichte thuisstudie leer je professionele websites opzetten van A tot Z. Je ontdekt hoe je pagina´s aanmaakt en het perfecte thema kiest. Verder maak je kennis met diverse plugins om je website functioneler te maken. Tot slot leer je ook RSS feeds en sociale media buttons toevoegen om meer klanten te bereiken.

Hobby of werk? Na deze thuiscursus ga jij direct aan de slag!

cpShowMoreButton
Dreamweaver
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Dreamweaver

Tal van professionals doen beroep op Dreamweaver om vernieuwende, strakke en dynamische websites te maken. Het programma is niet alleen vlot toegankelijk voor beginners, maar biedt jou ook alle tools aan om een frisse en gebruiksvriendelijke website op te zetten. Van structuur en opbouw van de websites, tot afbeeldingen en tekst, afgewerkt met een subliem staaltje design. Jij kan het binnenkort zelf!

Ben je graag creatief bezig met de computer en wil je jezelf professioneel uitleven met prachtige en functionele websites? Dan laat deze opleiding jouw ideeën stap voor stap opbouwen en uitwerken tot een stijlvolle en interactieve website live op het scherm!

cpShowMoreButton
SEO - Scoren in Google
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: SEO - Scoren in Google

Wil je dat je toekomstige klanten je makkelijk online vinden en zo je klantenbestand verder uitbreiden? Dan is de thuiscursus SEO-Scoren in Google alles wat je zoekt!

Een doordachte marketingstrategie is niet meer weg te denken uit het dagelijkse bedrijfsleven. SEO of zoekmachineoptimalisatie is steeds prominenter aanwezig in het takenpakket van de marketeer. Met dit slimme systeem verhoog jij je zichtbaarheid op het wereldwijde web en plaats je je producten of diensten online in de spotlight.

Linkbuilding, backlinks, trustrank ... zijn maar enkele begrippen die jij beheerst na deze cursus. Van social media tot Google Analytics en verder naar Mobile SEO, deze cursus biedt een totaalpakket dat jouw skills als marketeer flink aanscherpt!

cpShowMoreButton
Webshopbeheerder
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Webshopbeheerder

Wil jij een succesvolle webshop opzetten en uitbouwen? Droom je ervan je omzet te verhogen met gerichte promoties en online advertising? Met deze thuiscursus start je je eigen webwinkel die je stap voor stap uitbouwt en naar het juiste publiek profileert voor een optimale verkoop.

Met deze cursus ontdek je alle do´s en don´ts van het opzetten van een webwinkel. Je leert een CMS opzetten via opensource software of WordPress. Vervolgens ga je je website koppelen met een e-commerce toepassing zoals Woo-commerce of Magento. Tot slot leer je je producten of diensten ook verkopen, promoten en er marketing op toepassen.

Na de cursus zet je vlot een renderende webshop in de markt voor jezelf of voor klanten.

cpShowMoreButton
Studeren Front End Developer (ICT)
cpSkillsAndSkills
 • Geef je technische kennis een update
 • Schud de meest creatieve en gebruiksvriendelijke webpagina's uit je mouwen
 • Leer hoe websites gebouwd worden van A tot Z
 • Laat websites renderen
Studeren Front End Developer (ICT)
cpFutureOpportunities
 • ICT-medewerker
 • Front End developer
 • Webdeveloper

cpPracticalInfo

Je gaat direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat meteen op jouw profielpagina. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post en deze ontvang je snel thuis. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Je krijgt een jaar lang begeleiding van een gepassioneerd topdocent via een online platform. Als je er klaar voor bent, leg je examen af op één van onze examenlocaties en als je slaagt, ontvang je het diploma!

cpFinancialInfo

Je betaalt voor je opleiding Front End Developer ICT maar 1095.00 euro. Hiervoor krijg je een gedetailleerd cursusboek, hands-on begeleiding van een professioneel websdesigner gedurende één jaar, levenslange toegang tot het online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een termijn van vijf jaar gratis examen af te leggen op één van onze examenlocaties! Alles om jouw carrière als ICT-wiz te kickstarten!

Front End Developer ICT
 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 9-12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • 1095.00

cpStartNewCarreer Front End Developer ICT. cpChooseQualityEducationWith Centrum voor Afstandsonderwijs.

cpGoodToKnowAboutCourse Front End Developer ICT

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

EMMA P.
EMMA P.

Graag zou ik redacteur willen worden voor een tijdschrift of magazine. De cursus copywriting heb ik al gevolgd, maar ik wil iets extra voor op mijn cv. Dit leek me perfect omdat het van pas kan komen en zo laat ik mijn motivatie ook zien naar mijn toekomstige werkgever.

DAAN V.D.V.
DAAN V.D.V.

Je leert alle basis van begin tot einde goed aan, alle opties en mogelijkheden. Ik heb echt een goede kennis van computers nu dankzij deze cursus. Ik heb alles thuis kunnen doen wanneer ik tijd had en de oefeningen doorgestuurd naar de docenten. De feedback was altijd goed en ik heb veel dingen bijgeleerd. Dit ga ik zeker kunnen gebruiken.

JINDRA M.
JINDRA M.

Ik heb deze opleiding gecombineerd met de cursus business management om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en het heeft echt gewerkt! Ik ben na het afronden van de twee opleidingen gaan solliciteren en na 3 maanden heb ik een job gekregen als web developer voor een internationaal bedrijf. Ik ben zo blij dat ik die keuze heb gemaakt.

cpLiTestimonials

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0