Gezondheidscoach Allround, help mensen naar een gezonder en gelukkiger leven

Streef jij naar eenheid tussen lichaam, geest en ziel? Geloof je in complementaire natuurlijke behandelingen? Dan is deze thuiscursus iets voor jou! De opleiding bestaat uit 4 modules: Life Coach, Bewustzijnscoach, Healing en Natuurlijke Geneeswijzen. Daarnaast heb je nog een vijfde module, waarbij je vanuit je eigen interesse kiest tussen Aromatherapie of Voetreflexoloog (Basis).

Na deze cursus ben jij in staat om het leven van cliënten in balans te brengen, zowel fysiek, mentaal als spiritueel. Jij buigt uitdagingen om in gezondere leefgewoonten. Jij brengt evenwicht in emoties en energieën. Jij reikt mensen oplossingen aan.

Dankzij jouw individueel coachingstraject voelen klanten zich beter in hun vel!

Let food be thy medicine and medicine be thy food.

Hippocrates
cpWouldYou
 • jezelf onderdompelen in de wereld van aromatherapie, healing, natuurlijke geneeskunde en nog zoveel meer
 • klanten begeleiden naar een gezondere en gelukkigere levensstijl
 • meer verdienen door jouw aanbod als coach, trainer of therapeut uit te breiden
 • zelf een coachingpraktijk starten
 • studeren waar en wanneer je maar wil, helemaal op je eigen tempo en op je eigen manier
cpProgram Gezondheidscoach Allround

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

Life Coach Basis
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Life Coach Basis

Doelen bereiken maar ook genieten van het leven. Professionele voldoening maar ook liefde en affectie vinden. We willen het allemaal. Veel mensen kunnen wel wat hulp gebruiken bij hun zoektocht naar geluk. Als life coach ben jij de motor achter deze onderneming. Jij pusht mensen door obstakels, door tegenslagen, verder en verder naar hun doelwit.

Sta jij te popelen om mensen hun leven in eigen handen te laten nemen? Ben jij een mentale defribillator?

Met deze praktijkgerichte thuiscursus leer je hoe je negatieve gevoelens, destructieve denkwijzen en slechte gewoonten overwint. Hierna ben je klaar om een knallende carrière te kickstarten als professioneel life coach die mensen laat bruisen van de energie!

allroundModuleSavings

readMore
Bewustzijnscoach
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Bewustzijnscoach

Zoek jij meer inzicht in wat jou drijft? Moeten bepaalde aspecten van jouw leven of je relaties met anderen beter? Wil jij andere mensen helpen om hun leven in eigen handen te nemen?

Dan is deze speciaal ontworpen thuiscursus Bewustzijnscoach jouw verlossing!

Van thuis uit en met de online begeleiding van een professioneel vakdocent leer je hoe je terug volledig in voeling met jezelf geraakt. Via Emotional Freedom Techniques verwerk je uitdagende ervaringen en laat je destructieve gevoelens los om je nog maar op één ding te focussen: jouw toekomst. Je bestudeert ook technieken om anderen rondom jou te coachen

allroundModuleSavings

readMore
Healing
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Healing

Healing biedt je een ruime waaier aan mogelijkheden om de lichamelijke, emotionele en geestelijke gezondheid te versterken. Tijdens deze opleiding leer je dan ook vertrouwen op je intuïtie en je persoonlijke kracht erkennen. Op die manier voel je je zowel psychisch als fysiek goed in je vel. Bovendien leer je ook hoe je anderen begeleidt om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Healing is een complementaire en holistische behandelingsmethode. Deze cursus leert jou de verschillende technieken om spiritueel te groeien. Zo breng je jouw energiesysteem in balans en help je anderen om hun persoonlijk evenwicht terug te vinden!

allroundModuleSavings

readMore
Natuurlijke Geneeswijzen
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Natuurlijke Geneeswijzen

Een gezonde geest in een gezond lichaam is heel belangrijk voor iedereen die zich fit en gezond wil voelen. In deze heldere en praktijkgerichte thuisstudie leer je stap voor stap hoe je via natuurlijke geneesmiddelen en technieken je lichaam in balans brengt. Je leert hoe je bepaalde klachten verhelpt met eenvoudige, complementaire en vaak eeuwenoude middeltjes en technieken. Zowel het fysieke als het mentale aspect komen uitgebreid aan bod!

Deze opleiding is helemaal op maat van iedereen die bewust voor een kwalitatief leven kiest! Wil je meer te weten komen over natuurlijke alternatieven die lichaam en geest terug in balans brengen? Of wil je graag leren hoe je anderen begeleidt en versterkt? Dan is deze praktijkgerichte thuiscursus perfect voor jou!

allroundModuleSavings

readMore
Aromatherapie
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpOptionalChildCapital: Aromatherapie

Heb jij een neus voor geurstoffen van planten? Benieuwd hoe etherische en essentiële oliën vaak voorkomende kwaaltjes verhelpen? De thuiscursus Aromatherapie leert jou alles over de fleurige wereld van deze holistische therapie die de westerse geneeskunde aanvult waar deze op haar grenzen stuit.

Deze thuisopleiding is speciaal ontwikkeld voor mensen die zich in de boeiende wereld van de aromatherapie willen onderdompelen. Je leert cliënten deskundig advies geven over het gebruik van planten en oliën en verlost hen van fysieke en psychische kwalen. Daarnaast bekijk je ook hoe planten met schoonheidsproducten te combineren zijn.

Schrijf je in en leg de basis voor een uitdagende carrière in de aromatherapie.

allroundModuleSavings

readMore
Voetreflexoloog Basis
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpOptionalChildCapital: Voetreflexoloog Basis

Onze voeten krijgen heel wat te verduren. Op een gewone dag zetten we duizenden stappen. Ook tijdens een natuurwandeling of een sporttraining ervaren onze voeten een enorme druk. Dat heeft een impact op heel ons lichaam. Gezonde en verzorgde voeten zijn dan ook van onschatbare waarde.

Heb je interesse in alternatieve en complementaire behandelingsmethoden? Wil je leren hoe je iemand verwent met een heerlijk ontspannende voetmassage? Dan is deze thuiscursus voetreflexologie zeker iets voor jou!

Tijdens deze opleiding leer je de voet van binnen en van buiten kennen. Aan de hand van verschillende drukpunten ontdek je relaxerende massagetechnieken. Je leert een volledige massagesessie op te bouwen. Zo verhelp je allerhande kwaaltjes!

allroundModuleSavings

readMore
Allround Holistisch Gezondheidstherapeut thuisstudie
cpSkillsAndSkills
 • De fysieke, mentale, emotionele en spirituele toestand van mensen ontleden
 • Emotional freedom techniques beheersen en vakkundig toepassen
 • Het energiesysteem en emoties terug in balans brengen
 • Allerhande problemen verhelpen via alternatieve behandelingen
Allround Holistisch Gezondheidstherapeut thuisstudie
cpFutureOpportunities
 • Medewerker in een gezondheidsinstituut, wellnesscentrum of coachingsbureau
 • Zelfstandig gezondheidscoach

cpPracticalInfo

cpStudyProgress

Je gaat direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat binnen 1 minuut op jouw profielpagina en op het online studentenplatform. De papieren versie doen we onmiddellijk op de post. Die vind je dus snel bij jou thuis in de brievenbus. Vanaf dag 1 krijg je via het interactief studentenplatform begeleiding van een gepassioneerd topdocent. Deze docent staat je bij met feedback, tips en tricks. En dat een jaar lang! Je krijgt dus altijd steun. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je bovendien waar en wanneer je maar wil. Wanneer je slaagt voor jouw opleiding, versturen wij jou het diploma.

cpFinancialInfo

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€450 cpOnSubscribe
€370.80 partPayStep
€370.80 partPayStep
€370.80 partPayStep
€370.80 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Gezondheidscoach Allround

cpWhyChooseCompany Centrum voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Yole M.
Yole M.

De docent onthaalt je warm en geeft constructieve kritiek. Zowel de cursus als haar feedback stimuleren tot diepere reflectie.

Veronique C.
Veronique C.

Zeer goede basis cursus! Hiermee kun je een goede start maken. Ik kijk uit naar de cursus Gevorderde!

KAROLIEN
KAROLIEN

Ik heb mijn lifecoaching bij jullie behaald en mag binnenkort aan de slag in een groepspraktijk in Oostduinkerke. Ik wil jullie bedanken voor de kansen die cva mij gaf om dit in afstandsonderwijs te doen. Ik ben zo gelukkig, dat ik deze kans kreeg en wil anderen motiveren om te gaan voor hun dromen! Ik ben nu gestart met de cursus avondonderwijs personal coach!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-