teacherLabel

Benjamin Ruyters

4.7/5

Benjamin Ruyters is een Antwerpse ondernemer met pit en passie. Zijn carrièrepad is indrukwekkend: oprichter, investeerder en directeur van verschillende opleidingsinstituten in binnen- en buitenland, zaakvoerder van enkele patrimoniumvennootschappen, voorzitter van de Wellnessfederatie, eigenaar van enkele succesvolle webshops, voorzitter van enkele VZW's en ga zo maar door. Met zijn arendsoog spot Benjamin overal zakelijke opportuniteiten. Vernieuwend, creatief, future-proof,… Dat zijn enkele van Benjamins ingrediënten voor een succesvol businesrecept.
Naast zijn activiteiten als directeur en ondernemer, maakt hij ook graag ruimte om les te geven. Met veel enthousiasme begeleidt hij startende zelfstandigen die hun diploma bedrijfsbeheer willen behalen. “Wat is er leuker dan lesgeven aan startende ondernemers in je eigen school?”, vraagt Benjamin zich luidop af. “Zo geef ik bijvoorbeeld met veel plezier de workshop Starterslab, waarin studenten ontdekken of ondernemen iets voor hen.” Benjamin vertrekt daarbij vanuit zijn eigen ervaringen en expertise. “In het Starterslab staan best practices, networking en plannen pitchen centraal. Het is een echte ideeënfabriek. Zelfs als docent leer ik er elke keer iets bij van enthousiaste studenten!”   
Benjamin Ruyters is tenslotte auteur van verschillende cursussen bedrijfsbeheer, boekhouden, basis beleggen, financiële opleidingen, ...  Bij elke thuiscursus die je via onze onderwijsinstelling aankoopt krijg je zijn handleiding "starten als zelfstandig ondernemer" die je leert hoe je het best je eigen zaak opstart.   

teacherGivesCourse 

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-