teacherLabel

Geert De Waegeneer

4.6 / 5

Creatieve duizendpoot Geert De Waegeneer ademt muziek. Hij stond mee aan de wieg van de Bomastudio in Gent, waar hij zijn kunsten als producer en geluidstechnicus ten volle kan benutten. Daarnaast deed hij al menig hartslag synchroon meekloppen op de beats van zijn drums en is hij live mixer tijdens optredens van vele bands. Geert leeft voor muziek, geluid en techniek en zet zijn schouders met veel plezier onder allerlei kunst-, theater- en filmprojecten waarvoor hij soundscapes ontwerpt.

Dankzij zijn ervaring binnen de muziekwereld en zijn voorgeschiedenis als ingenieur elektronica is hij de geknipte persoon om zijn kennis door te geven aan beginnende producers. Hij leidde al een flink aantal muziekfanaten op tot doorwinterde podium- of geluidstechnici en zet zijn expertise (én zijn opnamestudio in Gent) ook in voor onze studenten Muziekproducer.

Creatieve duizendpoot Geert De Waegeneer ademt muziek. Hij stond mee aan de wieg van de Bomastudio in Gent, waar hij zijn kunsten als producer en geluidstechnicus ten volle kan benutten. Daarnaast deed hij al menig hartslag synchroon meekloppen op de beats van zijn drums en is hij live

readMore

Geert De Waegeneer givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Voel jij je geroepen om je kennis over te brengen op leergierige kinderen van 6-15 jaar? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0