teacherLabel

Hyacinthe Voorspoels

4 / 5
“Voeding en gezond leven zijn nog nooit zo aanwezig geweest”, zo zegt Hyacinthe Voorspoels, onze docente Voedingsleer. “Geen wonder dat er meer en meer zelfstandige praktijken opduiken, waarbij mensen ten rade kunnen gaan om van die overtollige kilo’s af te raken en gezond te gaan leven”.
 
Hyacinthe heeft de juiste ervaring op dit vlak: ze werkt al jaren op zelfstandige basis met verschillende huisartsen en specialisten en heeft zelfs enkele jaren gewerkt in een gespecialiseerde obesitastkliniek. Die ervaring vind je ook ruimschoots terug in haar cursus Voedingsleer.
“Voeding en gezond leven zijn nog nooit zo aanwezig geweest”, zo zegt Hyacinthe Voorspoels, onze docente Voedingsleer. “Geen wonder dat er meer en meer zelfstandige praktijken opduiken, waarbij mensen ten rade kunnen gaan om van die overtoll
readMore

Hyacinthe Voorspoels givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Voel jij je geroepen om je kennis over te brengen op leergierige kinderen van 6-15 jaar? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0