teacherLabel

Nathaly Schauwbroeck

4 / 5
Nathaly Schauwbroeck is in 1999 afgestudeerd als maatschappelijk assistent. Ze is haar carrière begonnen als HR personeelsadviseur. Ondertussen heeft ze 16 jaar ervaring als coach in bedrijfsverband. Later behaalde ze het diploma gezondheidsconsulente met als eindwerk “bye bye emo-eten, samen op weg van gedachteloos naar mindful eten”. Door de jaren heen volgde ze cursussen als lifecoach, reiki, I.E.T., metamorfosemassage, chakrahealing, verbindende communicatie, oplossingsgericht coachen, basis kinesiologie suppletie en emo-eten. Ze noemt zichzelf de eeuwige student. Nathaly runt daarnaast al enkele jaren haar webshop voor gezondheidsbevorderende suppletie en holistische praktijk Positief gezond waar mensen terecht kunnen voor coaching en healing. Haar drijfveer is mensen in hun kracht brengen en te ondersteunen waar nodig om samen even een mooie weg te bewandelen van inzicht en persoonlijke groei. Ze ziet er naar uit jou te ontmoeten!
Nathaly Schauwbroeck is in 1999 afgestudeerd als maatschappelijk assistent. Ze is haar carrière begonnen als HR personeelsadviseur. Ondertussen heeft ze 16 jaar ervaring als coach in bedrijfsverband. Later behaalde ze het diploma gezondheidsconsulente met als eindwerk “bye bye emo-
readMore

Nathaly Schauwbroeck givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Voel jij je geroepen om je kennis over te brengen op leergierige kinderen van 6-15 jaar? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0