teacherLabel

Sofie Verstrepen

4.8 / 5
Sofie Verstrepen, gepassioneerd schoonheidsspecialiste. Ondertussen al sinds 2011 trotse eigenaar van Schoonheidssalon B’elle in Wiekevorst. 
In haar salon streeft ze er naar een plaats te creëren waar haar klanten kunnen ademen, ontspannen en opladen, even weg van alle drukte. Dit terwijl ze werken aan de verbetering van de huid.  Haar grootste passie ligt bij huidverzorging- en verbetering en massages. Maar je kan in het salon ook terecht voor manicure, pedicure en ontharingen. Enkele jaren geleden besloot Sofie om een lerarenopleiding te gaan volgen omdat ze haar passie, kennis en werkervaring van het vak graag wil over brengen naar mensen met dezelfde passie voor schoonheidsverzorging. Ondertussen geeft ze sinds 2018 dan ook met heel veel plezier les aan de schoonheidsschool. 
Sofie Verstrepen, gepassioneerd schoonheidsspecialiste. Ondertussen al sinds 2011 trotse eigenaar van Schoonheidssalon B’elle in Wiekevorst. 
In haar salon streeft ze er naar een plaats te creëren waar haar klanten kunnen ademen, ontspannen en
readMore

Sofie Verstrepen givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Voel jij je geroepen om je kennis over te brengen op leergierige kinderen van 6-15 jaar? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0