teachersHeading

Al onze docenten zijn mensen die jaren ervaring hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Daarnaast zijn ze intensief getraind in kindercoaching. Zij leren jouw kind(eren) op een speelse manier de echte praktijk, zoals ze die later zullen gebruiken. Dat maakt onze school zo uniek in de Benelux. Ben je goed met kinderen en wil je zelf coachen aan Star Academy? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde lesgevers om het cursusaanbod uit te breiden.


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Voel jij je geroepen om je kennis over te brengen op leergierige kinderen van 6-15 jaar? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover