teacherLabel

Steven Van Den Eede

4.2 / 5
Onze docent Steven Van Den Eede is master in de Communicatiewetenschappen aan de KULeuven. Zo kon hij meteen zijn carrière starten als Public Relations & Publiciteit Manager. “Nadien deed ik nog meer professionele ervaring op als communicatiecoördinator en marketingmanager voor het bedrijf Mio Technology Europe”, zo vertelt Steven.
 
In 2008 heeft Steven zijn eigen bedrijf opgestart en werd hij freelance communicatie- en marketingconsultant. Niet veel later ging hij communicatiemanagement aan enkele belangrijke opleidingsinstellingen doceren, waaronder onze school. Zijn specialiteit is de cursus Copywriter, waarbij Steven haarfijn uitlegt hoe hij al die jaren zo verrassend en creatief uit de hoek is kunnen komen ©.
Onze docent Steven Van Den Eede is master in de Communicatiewetenschappen aan de KULeuven. Zo kon hij meteen zijn carrière starten als Public Relations & Publiciteit Manager. “Nadien deed ik nog meer professionele ervaring op als communicatiecoördinator en marketing
readMore

Steven Van Den Eede givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Voel jij je geroepen om je kennis over te brengen op leergierige kinderen van 6-15 jaar? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0