teacherLabel

Tom Ector

4.3 / 5
“30 jaar geleden ben ik gestart als beroepsmilitair”, zo vertelt Tom Ector, onze docent Fitnessinstructeur. “Aanvankelijk als soldaat, later als helikopterpiloot, een kennis die ik later maar al te graag doorgaf als lesgever aan nieuwe rekruten”, zo vervolgt hij.
Maar daarnaast geeft Tom meer dan 15 jaar les als instructeur Aerobics en Coördinatietrainingen. Sinds 2010 is hij zich ook gaan toespitsen op Personal training en zo heeft hij zijn eigen zelfstandige zaak Bodyreset opgestart. In zijn opleiding Fitnessinstructeur krijg je daarenboven talloze tips die hijzelf ook geleerd heeft in de opleidingen Personal Coach, Afslankingsconsulent en Sportmassage. Laat je spierballen maar al rollen!
“30 jaar geleden ben ik gestart als beroepsmilitair”, zo vertelt Tom Ector, onze docent Fitnessinstructeur. “Aanvankelijk als soldaat, later als helikopterpiloot, een kennis die ik later maar al te graag doorgaf als lesgever aan nieuwe rekruten”, zo vervolgt hij.<
readMore

Tom Ector givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Voel jij je geroepen om je kennis over te brengen op leergierige kinderen van 6-15 jaar? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0