teacherLabel

Wouter Huyghe

4.8 / 5
Met een job als copywriter in de reclamewereld op zijn cv wilde Wouter Huyghe eigenlijk wel eens iets totaal anders doen. Hij volgde een opleiding tot barista en kon als gerant aan de slag in Bar Klak, een populaire koffiezaak in hartje Mechelen. Hij was niet de eigenaar, maar was wel het gezicht en de drijvende kracht achter de zaak.
 
Wouter deed alles zelf; van koffie serveren en het terras klaarzetten tot inkopen doen en de sociale media beheren. 
 
Sinds kort zit Wouter opnieuw in de wereld van reclame en communicatie. Maar daarnaast is zijn passie voor koffie blijven groeien. Hij heeft dan ook zijn eigen stadskoffiebranderij Kaffefabrik opgericht. Opnieuw in Mechelen. En opnieuw gaan al zijn vrije momenten naar... de koffie.
 
Tijdens zijn lessen brengt Wouter zijn passie voor het vak met veel enthousiasme over op zijn cursisten.
Met een job als copywriter in de reclamewereld op zijn cv wilde Wouter Huyghe eigenlijk wel eens iets totaal anders doen. Hij volgde een opleiding tot barista en kon als gerant aan de slag in Bar Klak, een populaire koffiezaak in hartje Mechelen. Hij was niet
readMore

Wouter Huyghe givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Voel jij je geroepen om je kennis over te brengen op leergierige kinderen van 6-15 jaar? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0