Henny Seroeyen

Henny Seroeyen is vooral actief als model en heeft gewerkt voor verschillende grote merken als Emporio Armani, Nicky Vankets en Victor Tung Couture. Daarnaast is Henny aan de slag als acteur en slaat hij af en toe eens iemand in de boeien met zijn hoofdrol in de VTM-serie Echte Verhalen: De Buurtpolitie. Met zijn opleiding Accountmanager wil hij een droomjob in bijberoep scoren en zijn verkooptalent boosten.

doLike Henny Seroeyen

Henny Seroeyen followedCoursesvacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Voel jij je geroepen om je kennis over te brengen op leergierige kinderen van 6-15 jaar? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-