Michiel De Meyer

Michiel De Meyer is een Vlaams acteur. Hij werd vooral bekend door zijn rol als Arne in de Vlaamse soap Thuis en de rol van Jules Curtis in de Vlaamse Ketnet-serie Ghost Rockers. Als kind was hij te zien in verschillende musicals zoals de studio 100-musical Pinokkkio. Ook op social media is Michiel heel actief en geeft hij zijn 26,3k volgers graag een kijkje achter de schermen van zijn projecten. Stilzitten is geen optie voor Michiel. Met zijn opleiding opleiding Dierenartsassistent wil hij een nieuwe toekomst tegemoet gaan!

doLike Michiel De Meyer

Michiel De Meyer followedCourses


Michiel De Meyer wouldLikeToFollow


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Voel jij je geroepen om je kennis over te brengen op leergierige kinderen van 6-15 jaar? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0