Bakken is gezond! En wel om deze redenen

Bij Heel Holland Bakt zie je regelmatig de mooiste bakcreaties voorbij komen. Toch is bakken méér dan alleen iets lekkers creëren. Vier redenen om vaker naar je inner meesterbakker te luisteren!

moreInfo

Schrijf met jouw talent een succesverhaal

Als schrijver ben je niet beperkt tot het schrijven van boeken. Ook in het bedrijfsleven kan je als schrijver aan de slag. Wil jij een loopbaan uitbouwen met je schrijftalent? Ontdek dan in deze blog waar je allemaal terecht kan!

moreInfo

Word jij de nieuwe Instagram influencer?

Instagram is al jaren een vaste waarde binnen het sociale media imperium. Wat steeds duidelijker wordt, is dat Instagram ook een slimme manier van zakendoen is. Succesvolle, bekende accounts trekken sponsors aan, die op hun beurt zorgen voor nieuwe volgers en andere voordelen. Ben jij klaar om te leren wat het geheim is achter een succesvol account?

moreInfo

5 tips naar een eerste job!

Wanneer je bijna klaar bent met je opleiding, duikt plots de vraag op: what's next? Een job zoeken die bij je ervaring én je persoonlijkheid past ligt voor de hand. Dit is perfect haalbaar! Deze tips helpen je alvast op weg!

moreInfo

Waarom levenslang leren een must is

Regelmatig op cursus gaan en voortdurend werken aan je skills en vakkennis is dé manier om de top van de carrièreladder te bereiken. Wij zetten de belangrijkste redenen om jezelf bij te scholen voor jou op een rijtje.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0