tConsultant

Jonas Laurens

Jonas verdiept zich dagelijks in de wereld van bits en bytes om voor jou de beste digitale surfervaring te garanderen. Hoe hij dat doet? Met zijn grafisch en technisch talent maakt hij onze websites zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Een interactieve inschrijvingsbutton of een innemende banner? Jonas regelt het! 
 
Jonas verbeterde zijn computerkennis en designerskills tijdens zijn opleiding Web Development. Dankzij deze opleiding weet hij als geen ander wat onze studenten, docenten en medewerkers nodig hebben om hun weg op onze websites te vinden. 
 
Zijn vrije tijd spendeert Jonas graag in het gezelschap van zijn vrouw en kinderen. Ook tokkelt hij graag op zijn gitaar of geniet hij van een leuk stripverhaal. 
 
Volgens Jonas schuilt er in elke student ook een docent. "Always pass on what you have learned", klinkt dan ook zijn motto. 
 

Vindingrijk

Technisch en grafisch talent

Opmerkzaam


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Voel jij je geroepen om je kennis over te brengen op leergierige kinderen van 6-15 jaar? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-