tConsultant

Lore Van Loon

Lore is een van onze opleidingsverantwoordelijken en regelt met een flinke dosis enthousiasme de opleidingen voor management, bedrijfsvoering, marketing, communicatie, administratie, receptie en interieurdesign.
 
Onlangs heeft ze haar academische reis voltooid met een diploma in politieke wetenschappen. Deze achtergrond voegt een waardevolle dimensie toe aan haar rol, waardoor ze met scherp analytisch vermogen uitdagende vraagstukken aanpakt.

Bovendien is Lore een zeer sociaal geëngageerd persoon, altijd actief geweest in jeugdkampen en heeft ze gedurende vele jaren turnlessen gegeven aan jongeren van diverse leeftijden en achtergronden. In haar vrije tijd kookt, bakt en sport Lore graag, of gaat ze gezellig iets eten en drinken met vrienden.
 
Lore's motto: "Blijf ontdekken, blijf groeien."

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Voel jij je geroepen om je kennis over te brengen op leergierige kinderen van 6-15 jaar? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0