tConsultant

Pauline Schillemans

Maak kennis met Pauline, het hartelijke gezicht van onze campus in Antwerpen en Hasselt. Ze is behulpzaam en een perfectionist die er alles aan doet om jouw ervaring bij ons onvergetelijk te maken. Of je nu langskomt op de campus, contact zoekt via mail, telefoon of chat, Pauline staat altijd paraat met open armen en een glimlach.

Met een achtergrond in professionele bachelor secundair onderwijs (Engels/Nederlands) en 5 jaar ervaring in het onderwijs, heeft Pauline een scherp inzicht in de behoeften en wensen van onze studenten. Haar perfectionisme en toewijding zorgen ervoor dat ze elk probleem met zorg en efficiëntie aanpakt.

In haar vrije tijd geniet ze van de natuur en lezen. Ze omschrijft zichzelf als een echte huismus met een outgoing karakter, maar ook een vleugje verlegenheid.

Pauline's motto: "Everything happens for a reason."


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Voel jij je geroepen om je kennis over te brengen op leergierige kinderen van 6-15 jaar? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover