tConsultant

Sophia Doppegieters

Sophia is een veelzijdig persoon met een al even veelzijdige job. Als opleidingsverantwoordelijke ontdekt ze voortdurend nieuwe uitdagingen binnen haar functie. Dat geeft haar ontzettend veel energie om er altijd voor de volle honderd procent in te vliegen! Wat ze precies doet? Wel, dat is een hele boterham! Maar over het algemeen staat ze in voor het contact met docenten en de ondersteuning van de andere opleidingsverantwoordelijken. 

Sophia behaalde een diploma als leerkracht secundair onderwijs. Hierdoor beschikt ze over een ruime pedagogische kennis. Deze kennis gebruikt ze om onze docenten te begeleiden en de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen. 

In haar vrije tijd brult Sophia graag een keertje mee met al haar favoriete hits. Nieuwe plekjes ontdekken en een keer gezellig uit eten gaan? Ook dat smaakt voor Sophia naar meer! 

Volgens Sophia ben je nooit te oud om te leren! "Don’t stop until you’re proud!"

Veelzijdig

Energiek

Ondersteunende kracht


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Voel jij je geroepen om je kennis over te brengen op leergierige kinderen van 6-15 jaar? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0