Ervaren kindercoaches

Leer uit ondervinding

Ga voor een vroege stimulering

Wie zijn wij?

Star Academy wil voor jouw kind(eren) het verschil maken. En dat doen we aan de hand van educatieve (zomer)vakanties, waarin we samen met hen future-proof skills ontwikkelen, interessante carrièrepaden verkennen en toekomstdromen ontdekken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van coderen en gamen tot zingen en dansen... We baseren ons op de interesses en wensen van jouw kleintje(s) om een compatibel thema te vinden, waarmee we aan de slag gaan. Want jong geleerd is oud gedaan! 

Als onderdeel van een internationale opleidingsgroep die inzet op praktijkgerichte cursussen, koppelt ook Star Academy de theorie aan de praktijk. Wat ons zo uniek maakt, is dat onze focus volledig ligt op de jongste generatie. En dat blijkt erg doeltreffend, want onderzoek toont aan dat kinderen op jonge leeftijd het meest vatbaar zijn voor nieuwe kennis en vaardigheden. Daarom stimuleren wij met het oog op de toekomst de neurologische ontwikkeling van 6- tot 15-jarigen aan de hand van creatieve toepassingen in het kader van allerlei hedendaagse thema's, zoals wetenschap, muziek, technologie, talen... 

aUsMeetUs
aUsNiceToMeetYou

aUsThisIsOurTeam

employeeName Nick Van Boxel

Business Analyst

employeeName Tibo Cras

Opleidingsverantwoordelijke

employeeName Mathilde Grillet

Opleidingsverantwoordelijke

employeeName Pauline Schillemans

Opleidingsadviseur

aUsWhatDoWeStandFor

interestsCarouselHeader


aUsFactsAndFigures

recognitions-1
recognitions-2
recognitions-3
recognitions-4
recognitions-5
recognitions-6

recentBlogs

aUsInfluencersHeading

Influencer Elize Mol

Elize Mol

aUsJoinedIn

readMore
Influencer Lisa Wyllinck

Lisa Wyllinck

aUsJoinedIn

Lisa is trotste eigenares van haar eigen schoonheidssalon beautyroomlisa. Op social media scoort ze met maar liefst 26,8k volgers.

readMore
Influencer Kiara Ruben Jordaens

Kiara Ruben Jordaens

aUsJoinedIn

In het dagelijkse leven is Kiara een professionele beautician. Op haar sociale media inspireert ze 15,3k volgers met haar beauty kennis.

readMore

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0