Future-proof skills

Star Academy heeft één doel, namelijk: jouw kind(eren) tijdens educatieve vakanties future-proof skills aanleren waarmee ze in de toekomst aan de slag gaan. Dat gebeurt via innovatieve, maatschappelijk-relevante thema's. Om je een idee te geven, zetten we hieronder enkele future-proof skills uiteen die jouw kind(eren) zullen ontwikkelen.

Zingen

Is jouw kind klaar om zelfgeschreven liedjes te leren zingen? Top! Na een educatieve vakantie zal hij/zij in staat zijn zijn/haar eigen liedjes te bedenken en zingen. Music, maestro!

SINGER-SONGWRITING

Photoshop

Digitale skills zijn onmisbaar. En ook de vraag naar mensen met een grafische achtergrond zit in de lift. Tijdens deze praktijkgerichte lesweek krijgt jouw zoon of dochter Photoshop volledig onder de knie. Laat je creativiteit de vrije loop en kies voor een week vol Photoshop-fun.

DESIGNEN MET PHOTOSHOP

Programmeren

Wij leren jouw kind binnen de week programmeren met Scratch, een programma speciaal ontwikkeld voor kinderen en jongeren. Klaar voor deze uitdaging?

PROGRAMMEREN

Organiseren

Goed kunnen organiseren is een enorme troef. Daarom vatten we de koe al vroeg bij de horens en leren we jouw kind spelenderwijs technieken aan om doeltreffend te structureren en organiseren.

PLAN JE EIGEN EVENT