Toekomstgerichte thema's

Als gerenommeerde onderwijsinstelling wil Star Academy al haar jonge studenten op een snelle en praktische manier klaarstomen voor de toekomst. Onze praktijkgerichte opleidingen hebben één ding gemeen: ze behoren tot een specifiek, hedendaags, toekomstgericht thema. Hieronder kan je genieten van een voorsmaakje.
Beauty

Heeft jouw oogappel oog voor stijl? Dan kijk je best eens even binnen het thema Beauty. Wie weet vind je wel een opleiding die perfect bij hem/haar past!

BEAUTY

Talen

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat talenverwerving het makkelijkst verloopt op erg jonge leeftijd. Door als kind een nieuwe taal te leren, heb je een enorme voorsprong op leeftijdsgenoten in de toekomst.

TALEN

Media

Heeft jouw kind een neusje voor (multi)media? Ideaal! Dan vind je gegarandeerd de perfecte opleiding binnen het thema Media!

MEDIA


Sport

Is jouw kind een kleine sportieveling? Dan raden we ten zeerste aan dat je eens een kijkje neemt binnen het thema Sport. Door talent op jonge leeftijd uit te bouwen, nemen prestaties in het latere leven toe!

SPORT

Wetenschap

De wetenschap is continu in beweging. Door op jonge leeftijd in te zetten op wetenschappelijke knowhow, heb je later een streepje voor. Wetenschap is en blijft een van de meest maatschappelijk-relevante thema's ooit. Maak nu je keuze!

WETENSCHAP