Kids

Kids

Ben of ken je iemand tussen de 8 en 15 jaar jong en ben je op zoek naar een ideale uitlaatklep tijdens de vakantie? Laat je dan inspireren met onze te gekke workshops rond wetenschap, technologie, robotica, creativiteit en tal van andere waanzinnige thema’s , speciaal gericht op kids en jongeren.

Coderen, gamen, zingen, dansen,... alles kan binnen de groepslessen, virtuele lessen en thuisopleidingen van Star Academy! Je leert er tal van unieke en coole skills bij, bovendien ook nog eens future-proof! Alleen of samen met vrienden.

Ben jij er klaar voor? Neem snel een kijkje in ons KIDS-aanbod!

allSubthemesWithinTheme Kids

beSureOfYourFuture

Met een opleiding aan de Star Academy verbreden we de definitie van leren! Het vormt voor kinderen een uitdaging en ontdekking om vanalles te weten te komen over een bepaald thema. Denk bijvoorbeeld aan muziek, robots, computervaardigheden...Laat je kleinste experimenteren vanuit hun eigen interesse. Met onze unieke, uitdagende, maar toch vooral ook leerrijke opleidingen beleeft je oogappel een inspirerende vakantie waarin nieuwe unieke skills tot ontwikkeling kunnen komen. Een uitdagende leeromgeving voor de kids onder ons, waar eigen talent centraal staat.! Samen met al onze deelnemers, vrijwilligers en docenten willen wij hun talenten zo goed mogelijk doen leren kennen en nieuwe deuren openen!

"Het is een ontzettend leuk initiatief! De Star Academy is geen klassieke school om leerachterstand in te halen, maar het biedt kinderen en jongeren de kans om hun horizon te gaan verbreden. Kinderen en jongeren hebben het recht hun zomervakantie in te vullen zoals zij dat willen, dus ze moeten zelf kunnen kiezen of ze iets willen bijleren. Het zijn stuk voor stuk opleidingen met een toffe insteek en een dynamische aanpak waar veel praktijk bij komt kijken. Ze leren er echt vaardigheden die ze later nog kunnen gebruiken." - employerSpeaks

Kids

trendsCapitalized

Heel wat kinderen en jongeren snakken naar de zomervakantie. Een moment van rust om even op adem te komen. Toch kan het al eens voorvallen dat de verveling sneller toeslaat dan gedacht. Daarom worden kids academies en zomerscholen tegenwoordig enorm hot. Heel wat ouders sturen hun jonge spruitjes op ontdekking om hen te laten experimenteren vanuit eigen interesse. Op deze manier zetten kinderen hun talenten centraal in plaats van de kennis en vaardigheden die de samenleving verwacht. Met andere woorden: we verbreden de definitie van leren. De focus ligt op het zelfvertrouwen en het welzijn van kinderen en jongeren. Lichamelijk, mentaal en sociaal.

Kids, hundredPercentOfTheTime

Heel wat kinderen en jongeren snakken naar de zomervakantie. Een moment van rust om even op adem te komen. Toch kan het al eens voorvallen dat de verveling sneller toeslaat dan gedacht. Daarom worden kids academies en zomerscholen tegenwoordig enorm hot. Heel wat ouders sturen hun jonge spruitjes op ontdekking om hen te laten experimenteren vanuit eigen interesse.

"Mijn zoon wilt zelf constant nieuwe dingen uitproberen, daarom wou hij ook een opleiding te volgen aan de Star Academy. Hij is opnieuw uit zijn comfortzone gestapt en heeft heel wat skills opgedaan. Hij zag de opleiding ook echt als een plezierige bezigheid waarin hij volledig zichzelf kon zijn. Hij zou het zeker aanraden!" - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Formeel en schools leren, in de vakantie, is absoluut niet wat we willen aanbieden. We willen vrijetijdskansen en inspirerende leermomenten aanbieden voor kinderen en jongeren. Ongeacht de omstandigheden waarin ze opgroeien, zonder bijkomende stress of verplichtingen. Met een flexibele aanpak bieden we toch heel wat diverse opleidingen aan waarin ze zich creatief kunnen uitleven.

niceToKnowHeader

  • Leren in de vakantie moet vooral een plezierige bezigheid zijn. Leg de lat daarom niet te hoog en laat je kind zelf kiezen volgens eigen interesses.
  • Kinderen leren zelfstandig keuzes en besluiten te nemen. Kinderen worden hier zelfstandiger van en ontwikkelen hierdoor een groter zelfvertrouwen.
  • Tijdens vakanties worden successen vaak anders ervaren en ligt er minder druk prestaties. Dit maakt het voor veel kinderen leuk en dit maakt de ervaringen tot een succes.
  • Zij worden aan veel creativiteit, onderwerpen en recreatie blootgesteld, hebben plezier en ontwikkelen zelfvertrouwen. Zij leren veel vaardigheden die ook kunnen worden doorontwikkeld en benut in het verdere leven.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0