Kids

Kids

Ben of ken je iemand tussen de 8 en 15 jaar jong en ben je op zoek naar een ideale uitlaatklep tijdens de vakantie? Laat je dan inspireren met onze te gekke workshops rond wetenschap, technologie, robotica, creativiteit en tal van andere waanzinnige thema’s, speciaal gericht op kids en jongeren.

Coderen, gamen, zingen, dansen,... alles is mogelijk binnen de groepslessen, virtuele lessen en thuisopleidingen van Star Academy! Je leert er tal van unieke en coole skills bij, bovendien ook nog eens future-proof! Alleen of samen met vrienden.

Ben jij er klaar voor? Neem snel een kijkje in ons Kids-aanbod!


allSubthemesWithinTheme Kids

Beauty

Beauty

mhcomingsoon

Languages

Languages

mhcomingsoon

Media

Media

mhcomingsoon

Sport

Sport

mhcomingsoon

Technology

Technology

mhcomingsoon


beSureOfYourFuture

Met een opleiding aan de Star Academy verbreden we de definitie van leren! Het vormt een uitdaging om alles te weten te komen over een bepaald thema, bijvoorbeeld muziek, robots, computervaardigheden ... Met onze unieke, uitdagende, maar toch vooral ook leerrijke opleidingen beleeft je mini-me een inspirerende vakantie waarin nieuwe unieke skills tot ontwikkeling komen!

Het is een ontzettend leuk initiatief! Star Academy biedt kinderen en jongeren de kans om hun horizon te verbreden. Ze hebben het recht hun zomervakantie in te vullen zoals zij dat willen en kiezen zelf wat ze willen bijleren. Het zijn stuk voor stuk opleidingen met een toffe insteek en een dynamische aanpak waar veel praktijk bij komt kijken. Ze leren er echt vaardigheden die later van pas komen. - employerSpeaks

Kids

trendsCapitalized

Heel wat kinderen en jongeren snakken naar de zomervakantie. Een moment van rust om even op adem te komen. Toch slaat de verveling soms sneller toe dan gedacht. Daarom worden kids academies en zomerscholen tegenwoordig enorm hot. Heel wat ouders sturen hun jonge spruitjes op ontdekking om hen te laten experimenteren vanuit eigen interesse. Op deze manier zetten kinderen hun talenten centraal in plaats van de kennis en vaardigheden die de samenleving verwacht. Met andere woorden: we verbreden de definitie van leren. De focus ligt op het zelfvertrouwen en het welzijn van kinderen en jongeren. Lichamelijk, mentaal en sociaal.

Kids, hundredPercentOfTheTime

Kids academies en zomerscholen zijn tegenwoordig enorm in. Heel wat ouders sturen hun jonge spruitjes op ontdekking om ze te laten experimenteren vanuit hun eigen interesse.

"Mijn zoon wilt zelf constant nieuwe dingen uitproberen, daarom wou hij ook een opleiding te volgen aan de Star Academy. Hij is opnieuw uit zijn comfortzone gestapt en heeft heel wat skills opgedaan. Hij zag de opleiding ook echt als een plezierige bezigheid waarin hij volledig zichzelf was. Hij zou het zeker aanraden!" - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We willen iets helemaal anders aanbieden dan formeel en schools leren in de vakantie. We willen vrijetijdskansen en inspirerende leermomenten aanbieden voor kinderen en jongeren. Los van de omstandigheden waarin ze opgroeien, vrij van bijkomende stress of verplichtingen. Met een flexibele aanpak bieden we toch heel wat diverse opleidingen aan waarin ze zich creatief uitleven.

niceToKnowHeader

  • Leren in de vakantie moet vooral een plezierige bezigheid zijn. Leg de lat daarom laag en laat je kind zelf kiezen volgens eigen interesses.
  • Kinderen leren zelfstandig keuzes en besluiten te nemen. Kinderen worden hier zelfstandiger van en ontwikkelen hierdoor een groter zelfvertrouwen.
  • Tijdens vakanties worden successen vaak anders ervaren. Dit maakt het voor veel kinderen leuk en dit maakt de ervaringen tot een succes.
  • Zij worden aan veel creativiteit, onderwerpen en recreatie blootgesteld, hebben plezier en ontwikkelen zelfvertrouwen. Zij leren veel vaardigheden die ook worden doorontwikkeld en benut in het verdere leven.