samen weer lessen volgen

Onze gloednieuwe planning voor 2022 is er en zit weer boordevol interactieve groepslessen! Praktijkgericht les krijgen van een ervaren vakspecialist samen met 42.000 studiegenoten? Dit is jouw startschot: kies een startdatum en schrijf je vandaag nog in!

Ben je op zoek naar de perfecte opleiding? Kijk dan snel hieronder naar onze populairste cursussen waarvoor nog een aantal plaatsen beschikbaar zijn. Wees er snel bij, want aangezien iedereen zich nu massaal inschrijft, lopen alle opleidingen voor 2022 aan de lopende band vol!

Het startsein is gegeven. Al onze studenten zijn er vliegensvlug bij, dus de plaatsen zijn bijna volzet. Klaar om de carrière van je dromen na te jagen? Kies dan NU een startmoment en schrijf je in voor jouw favoriete opleiding!

popularCoursesadvantages

Ervaren kindercoaches

Onze gespecialiseerde coaches en begeleiders bezorgen jouw kind(eren) een onvergetelijke vakantie, boordevol themaspecifieke activiteiten en ervaringen

Moderne thema's

Je hebt de keuze uit tal van verschillende opleidingen die één ding gemeen hebben met elkaar: ze behoren tot een specifiek, hedendaags, toekomstgericht thema.

Educatieve vakanties

We zetten in op educatieve (zomer)vakanties voor kinderen en jongeren van 6 tot 15 jaar om een constante cognitieve stimulering te waarborgen. Kinderen van die leeftijd zijn erg vatbaar voor impulsen en doen het snelst nieuwe kennis en vaardigheden op.

Cognitieve stimulering

Onderzoek toont aan dat jonge kinderen het snelst bijleren. Daarom focussen we op 6- tot 15-jarigen en kiezen we voor actuele, maatschappelijk-relevante thema's. Zo ontwikkelt jouw kind met het oog op de toekomst naast lagere- of middelbareschoolkennis ook moderne, praktische skills.

Future-proof skills

Tijdens onze educatieve vakantie zorgen wij ervoor dat jouw kind op een speelse manier future-proof skills ontwikkelt met betrekking tot het gekozen thema. Leg nu een sterke basis voor later!

Stralende ster

Door rekening te houden met de interesses en wensen van jouw kind, kunnen we vanaf een erg jonge leeftijd talent vaststellen en uitbouwen. Dat zorgt voor een enorme voorsprong. We kijken naar wat jouw kind leuk vindt en bouwen verder op passie. Want alle sterren stralen!


teachersPlural

teachersButtonStaracademy.be TV

videosButton

recentBlogs


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0