vacancies_join_docent?

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven jonge zielen? Wil je kinderen van jongs af aan inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiast team, dat jou in 1-2-3 wegwijs maakt in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancyYesIWillTeacher

vacancies_talent

vacancies_spontan

vacancies_we_offer

vacancies_offer_1

Een nog betere docent worden? Je volgt alle opleidingen die aangeboden worden door Centrum voor Avondonderwijs gratis. En dat waar en wanneer je wil. Zo blijf je up-to-date met de laatste trends.

vacancies_offer_2

Aan onze school krijg je heel wat vrijheid. Zo kan je vaak bepalen hoe jouw lessen eruit zien. Zolang jij kinderen klaarstoomt voor de toekomst, zijn wij tevreden.

vacancies_offer_3

We willen onze samenleving beter maken. We willen mensen helpen. We geloven dat een opleiding mensen kan bevrijden door hen nieuwe perspectieven en kansen te geven in de toekomst. Onderzoek toont aan dat zeker op jonge leeftijd dergelijke cognitieve stimulering erg gunstig blijkt. Kinderen leren snel. Daarom helpen we ze in functie van hun toekomst specifieke, unieke vaardigheden te ontwikkelen. Want jong geleerd is oud gedaan.

vacancies_offer_4

Zit jij bomvol goede lesideeën? En wil je die graag uitvoeren? Bij ons krijg je de ruimte om jouw plannen werkelijkheid te maken.

vacancies_offer_5

Je komt terecht in een jong en dynamisch team. We kijken naar meer dan talent. We zoeken vooral iemand die een goede aanvulling is in ons bedrijf. Iemand waarmee het klikt. Iemand die kinderen en jongeren kan inspireren en motiveren.

vacancies_offer_6

Verleg bij ons je grenzen. We zijn een internationale opleidingsgroep die in verschillende landen actief is. Dat geeft jou de kans om het buitenland te verkennen en over de grenzen heen les te geven.


vacancies_hoe

vacancies_discover

vacancies_others

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover