8 ijzersterke voordelen aan onze academie


1. Je volgt een kwaliteitsvolle opleiding

Star Academy is bekroond met verschillende erkenningen, die bewijzen dat studenten van een hoogkwalitatieve opleiding verzekerd worden.

3. Gratis proeflessen

Voor elke opleiding vind je op deze site gratis hoofdstukken die je kan downloaden. Zo ben je zeker van de inhoud van de lessen en heb je een perfect beeld van wat je van de opleiding kan verwachten. Je kan ook elke werkdag langskomen in onze secretariaten in Antwerpen, Gent of Hasselt om de volledige cursus in te kijken.


2. Laagste inschrijvingsgeld

Wie studeert aan onze academie doet dit op de meest voordelige manier. Bovendien geniet je op regelmatige basis van exclusieve kortingen en schrijf je je in aan een extravoordelig tarief.

4. Voor iedereen op niveau

De opleidingen zijn zeer praktijkgericht, zodat je zeker bent dat jouw kind de nodige future-proof skills aanleert om een garantie te leggen voor de toekomst.


5. Je krijgt les van professionals in hun vak

Al onze docenten zijn mensen die minimaal enkele jaren ervaring hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij zijn daarbovenop gespecialiseerd in de coaching van kinderen. Dat maakt onze opleidingen zo uniek en doeltreffend. dan ook de echte praktijk aanleren die je nodig hebt om te kunnen werken. Wil je zelf les geven aan onze academie? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde lesgevers om het cursusaanbod uit te breiden.

7. Je kan een stage volgen

Al tijdens je opleiding praktijkervaring opdoen? Dat kan. Heb je zelf een stageplek gevonden? Kom dan gerust langs, dan brengen wij de administratie voor jou in orde!


6. Examengarantie

We staan bekend om onze opleidingen van een zeer hoge kwaliteit. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend binnen hun sector. Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Je behaalt een waardevol diploma! Niet onmiddellijk geslaagd? Met jouw persoonlijk opleidingsconsulent plan je kosteloos je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de tweede keer wel lukt!

8. Volg ons op de voet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe opleidingen, promoties en het het reilen en zeilen binnen onze academie. We zijn ook actief op Facebook.

Op je persoonlijke studentenprofiel raadpleeg je je persoonlijke agenda, ontdek je nieuwe opleidingen etc. Meld je bovenaan op onze homepagina aan!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-