earlybirdGroupDiscount

Tot 20% korting voor de snelle beslissers!

Speel je graag op zeker en wil je nu al een plaatsje reserveren? Dat kan! Wanneer je je kind drie maanden voor de startdatum van een opleiding inschrijft en betaalt, ben je zeker van een plaats en geniet je van 10% korting op het inschrijvingsgeld. Plan je nog verder in de toekomst en reserveer je alvast een plekje binnen vier maanden, dan ontvang je 20% korting!

Je hebt keuze uit meerdere startmomenten en je kind krijgt begeleiding van topdocenten. Op het einde van de rit bezit je kind een nieuwe set future-proof skills, die in de toekomst erg handig zullen blijken. 

Profiteer vandaag nog en grijp jouw korting!

Wil jij ook van deze kortingen genieten?

  • Bekijk hieronder de planning van jouw favoriete opleiding
  • Klik op de naam van de opleiding om een overzicht van alle details en lesdagen te krijgen
  • Vermeld bij je inschrijving de promocode VROEGBOEK als je drie maanden op voorhand inschrijft. In het geval van vier maanden gebruik je BEFIRST
  • Wij verrekenen jouw korting automatisch

Voorwaarden: de vroegboekkorting is alleen geldig bij inschrijving én na een volledige betaling van het inschrijvingsgeld drie maanden voor de start van jouw opleiding.

  • Deze actie is niet te combineren met andere kortingen of acties.
  • Deze actie is niet geldig bij betaling van het lesgeld in termijnen.
  • Deze actie is enkel geldig voor nieuwe inschrijvingen en voor cursussen waarvoor jouw kind niet in het verleden was ingeschreven aan de onderwijsinstelling. Ouders die hun kind(eren) veertien dagen voorafgaand aan deze actie hebben ingeschreven en die gebruik willen maken van het herroepingsrecht, kunnen geen gebruik maken van deze korting.

coursePlanning

startdataEmpty

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0